A d v i e s

1. UTILITAS is specialist in het geven van advies bij het aanpassen van uw woning. Bijvoorbeeld als u wordt geconfronteerd met een (toenemende) beperking en (langer) thuis wilt blijven wonen. Of als u de woning op een toekomstige verandering in de gezinssituatie wilt voorbereiden.

2. Laagdrempelig bij u thuis met de schetsrol op de keukentafel. De schets is voor u.

3. Lage aanvangskosten. U betaalt alleen voor de tijd aan de keukentafel. Uurtarief € 65 incl. BTW*.

4. Naar wens en voor een vaste prijs is verdere uitwerking tot aan Welstandsadvies mogelijk.
5. UTILITAS heeft ervaring met het ondersteunen van zelfbouwers, maar werkt ook graag samen met de aannemer van uw keuze. De aannemer verricht dan voor u de aanvraag Omgevingsvergunning.

6. Samenwerking met het tekenbureau of bouwbedrijf van uw keuze heeft mijn voorkeur vanwege lagere kosten tekenwerk.

7. Tekenwerk en aanvraag Omgevingsvergunning kan als u dat wenst ook door UTILITAS worden verricht voor een vaste prijs.
 
Uw adviseur voor het opzetten van een Collectief Particulier Initiatief voor meergenerationeel wonen en zorgen voor en met elkaar.

* Uurtarief is all-in tot een reisafstand enkele reis van maximaal 50 autokilometers vanaf het vestigingsadres van UTILITAS, Einsteinlaan 30 te Assen, berekend met de routeplanner van de ANWB. Toeslag extra reiskilometers bedraagt € 0,19 per gereden kilometer inclusief BTW.

  • c-linkedin

Tom Verloop is adviseur & conceptontwikkelaar en specialist in het herbestemmen van bestaand vastgoed en energieneutraal wonen en zorg.

Tom is architect, SBA registratienr 1.931216.002. Bij Tom geldt de DNR 2011 van NLingenieurs. KvK-nr 55783589.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now