P r o j e c t e n

1/4

Woonhuis-Praktijk Westerdijk te Assen

​Beide bewoners kregen een eigen zelfstandig toegankelijke bedrijfsruimte aan huis. Tegelijkertijd is de uitbreiding ook geschikt voor gebruik als extra woonruimte, voor toekomstig gebruik als aanleun- of rugzakwoning of als een bewoner wordt geconfronteerd met een beperking.

1/8

Woonhuis Bussher te Harderwijk

Het gezin met vier kinderen heeft meer leefruimte gekregen.

De verdieping is nu het domein van de kinderen, met eigen opgang.

De ouders slapen beneden. Met de vier woonplekken is er voor elke activiteit een eigen ruimte en wordt de hoekligging van het terrein optimaal benut.

1/5

Woonhuis Van Egteren te Epe

In twee fasen is het woonhuis voorbereid op de terugkeer in het gezin van hun jonge kind met een autistische stoornis. Hij kan zich nu veilig terugtrekken in zijn eigen prikkelarme snoezelkamer, maar ook samen zijn met zijn broers en zussen en van het gezinsleven genieten.

1/8
Woonhuis Drion/Van der Woude te Groningen

In hartje Groningen op een besloten binnenterrein vroeg de uitbreiding van het gezin en 2 piano’s in 1 huis om een list. De enige weg, de lucht in, verraste dit muzikale duo met een nieuw uitzicht: de A-kerk. Met strak gemaatvoerde tekeningen heeft zelfbouwer Drion de klus geklaard.

  • c-linkedin

Tom Verloop is adviseur & conceptontwikkelaar en specialist in het herbestemmen van bestaand vastgoed en energieneutraal wonen en zorg.

Tom is architect, SBA registratienr 1.931216.002. Bij Tom geldt de DNR 2011 van NLingenieurs. KvK-nr 55783589.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now